Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Foscarini Troag

Foscarini Troag
Foscarini Troag
Foscarini Troag
Foscarini Troag
Foscarini Troag
Foscarini Troag
Foscarini Troag
Foscarini Troag
Foscarini Troag

Ontwerp: Luca Nichetto  Collectie: 2010 

Foscarini Troag

Foscarini Troag heeft een lineair, zweefspoor dat uitgaat van een natuurlijk gevoel van vertrouwdheid, thuis of op het werk in het kantoor: dit is Foscarini Troag. Geïnspireerd door een kano-vormige houten kom traditioneel in Zweeds huizen, de nieuwe hanglamp is gemaakt in een multi-gelaagd hout warmte gebogen en waarvan de randen speciaal zijn gemalen tot een dynamische hellend profiel.
Het ontwerp Foscarini Troag maakt optimaal gebruik van het licht, met de nadruk naar licht naar beneden, voor tafels of oppervlakken op een uniforme wijze. Een opaline scherm ligt onder de tl-buis en verbergt de technische componenten uit het zicht, de lamp is te gebruiken op verschillende hoogtes.
Er zijn drie afwerkingen en drie maten - de grootste is meer dan 2 meter lengte - om een merk te lanceren nieuw signaal van stijl en warmte in elke omgeving, van woningen tot contract ruimten.

Nieuwe kleur!

De Foscarini Troag heeft in 2016 een toevoeging qua kleur gekregen. Naast de bestaande zwarte en naturelkleur is de Foscarini Troag ook verkrijgbaar in een witte afwerking.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini Troag.