Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Diesel Living with Foscarini White Noise

Foscarini White Noise
Foscarini White Noise
Foscarini White Noise

Ontwerp: Diesel  Collectie: 2016 

Diesel Living with Foscarini White Noise

White Noise is een indrukwekkende hanglamp, geïnspireerd door de sterrenstelsels. Als je erin kijkt lijk je je te bevinden in de melkweg.

Led verlichting

De Foscarini White Noise hanglampen zijn ook leverbaar met led verlichting met een dimmer. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat.

Diesel Living with Foscarini

Foscarini heeft sinds 2009 een samenwerking met Diesel. Een partnerschap dat Foscarini de mogelijkheid biedt voor een dialoog met nieuwe doelgroepen en ze werken samen vanuit het motto: Diesel with Foscarini Living. De collectie bestaat uit meer dan 40 modellen van lampen. Een collectie die herkenbaar is aan de vele vormen, materialen en toepassingen. De selectie en onderzoek in materialen voor Foscarini, en misschien zelfs meer specifiek, de collectie Diesel with Foscarini, zijn zeer belangrijk. Materialen die nooit eerder zijn gebruikt in de verlichting zijn nu een toegevoegde waarde van de collectie geworden.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Foscarini White Noise.