Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Fritz Hansen Drop

Fritz Hansen Drop
Fritz Hansen Drop
Fritz Hansen Drop
Fritz Hansen Drop
Fritz Hansen Drop
Fritz Hansen Drop
Fritz Hansen Drop

Ontwerp: Arne Jacobsen  Collectie: 1958 

Fritz Hansen Drop stoel

De Fritz Hansen Drop stoel is een echte klassieker en in 1958 ontworpen door Arne Jacobsen. Dit was als onderdeel van zijn meesterwerk, het legendarische SAS Royal Hotel (vandaag het Radisson Blu Royal Hotel) in Kopenhagen. De Drop werd oorspronkelijk geproduceerd, samen met de Swan en de Fritz Hansen The Egg chair, maar dan in een zeer beperkt aantal, exclusief voor het hotel.
Tegenwoordig is deze algemeen te verkrijgen en past mooi in de lobby of entree.

Nieuwe kleuren

Tijdens de Salone del Mobile meubelbeurs in Milaan in april 2016 zijn er nieuwe kleuren van de Fritz Hansen Drop gepresenteerd.

Over Fritz Hansen

Fritz Hansen designstoelen blinken uit door hun strakke en tijdloze ontwerpen. De filosofie van Fritz Hansen is dat stoelen een doel moeten hebben. Een stoel moet niet alleen voldoen aan de behoeften van de gebruiker maar ook nog eens functioneel zijn.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Fritz Hansen Drop.