Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Fritz Hansen Pluralis

Fritz Hansen Pluralis
Fritz Hansen Pluralis
Fritz Hansen Pluralis
Fritz Hansen Pluralis
Fritz Hansen Pluralis

Ontwerp: Kasper Salto  Collectie: 2016 

Fritz Hansen Pluralis vergadertafel

De Deense designer Kasper Salto ontwierp de Pluralis tafel serie voor Fritz Hansen. Pluralis is een tafel met vele mogelijkheden. Zoals de Latijnse naam al aangeeft, Pluralis heeft betrekking op meer dan één. De Pluralis vergadertafel is verkrijgbaar in verschillende maten en afwerkingen. De serie bestaat uit drie maten en wordt geleverd in vijf tafelbladen in mauve bruin linoleum, lava grijs of wit laminaat en eiken of noten fineer.
De voet is gemaakt in gegoten aluminium en is verkrijgbaar in een behuizing van gepolijst aluminium of gepoedercoat in zwart IGP lak.
De vergadertafel is gemonteerd met glijders. Het biedt de mogelijkheid voor het toevoegen van kabelmanagement.
Tijdens de Salone del Mobile meubelbeurs in Milaan in april 2016 is deze Fritz Hansen Pluralis vergadertafel gepresenteerd.

Over Fritz Hansen

Fritz Hansen designstoelen blinken uit door hun strakke en tijdloze ontwerpen. De filosofie van Fritz Hansen is dat stoelen een doel moeten hebben. Een stoel moet niet alleen voldoen aan de behoeften van de gebruiker maar ook nog eens functioneel zijn.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Fritz Hansen Pluralis.