Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Fritz Hansen Ro fauteuil

Fritz Hansen Ro
Fritz Hansen Ro
Fritz Hansen Ro
Fritz Hansen Ro
Fritz Hansen Ro
Fritz Hansen Ro
Fritz Hansen Ro
Fritz Hansen Ro
Fritz Hansen Ro

Ontwerp: Jaime Hayon  Collectie: 2013 

Fritz Hansen Ro fauteuil

Fritz Hansen Ro is een nieuwe fauteuil ontworpen door Jaime Hayon. De Ro is een zeer comfortabele, elegante en sculpturale lounge stoel die is voort gekomen uit de wens van gebruikers. De fauteuil is gemakkelijk toe te passen binnen verschillende inrichtingsvraagstukken voor zowel de woon- als projectmarkt.

De stoel heeft een onderstel van geborsteld aluminium. Daarnaast is de Ro beschikbaar in 9 design kleuren. Ontwerper, Jaime Hayon heeft 9 combinaties van 2 verschillende stoffen in dezelfde kleuren geselecteerd:
- 3 felle kleuren: geel, blauw, paars.
- 3 pastel kleuren: licht rose, beige en water groen.
- 3 klassieke kleuren: zwart, grijs en taupe.

Nieuwe kleuren

Tijdens de Salone del Mobile meubelbeurs in Milaan in april 2016 zijn er nieuwe kleuren toegevoegd, zoals te zien is op afbeelding 3.

Door de hoge rugleuning kan de gebruiker zich in deze fauteuil even terug trekken. De Ro past daardoor prima binnen open kantoorruimtes, ook wel het nieuwe werken.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Fritz Hansen Ro.

Wij adviseren u bij dit product:

Swedese Breeze
Swedese
Breeze
Fritz Hansen VIA57
Fritz Hansen
VIA57