Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Functionals Luftschiff

Functionals Luftschiff
Functionals Luftschiff
Functionals Luftschiff
Functionals Luftschiff

Ontwerp: Kranen & Gille  Collectie: 2011 

Functionals Luftschiff

De Functionals Luftschift hanglamp, ontworpen door Kranen & Gille, hangt in de lucht, net als zijn naamgenoot: het luchtschip of zeppelin van de jaren 30 van de vorige eeuw. Het bijna onzichtbare staaldraad houdt onderzeeërvormige, gegoten aluminium body van het plafond, terwijl een zwarte kabel van 295 cm voor de elektra zorgt.
De Functionals Luftschiff weegt 11,6 kilo.

Afmetingen Functionals Luftschiff hanglamp

De lamp is 130 cm lang, 20 cm breed en de hoogte van de kap is 10 cm.
De lamp is voorzien van LED-verlichting.

De Functionals collectie bestaat uit meubelen en goederen ontworpen door talentvolle ontwerpers. Alle producten worden exclusief gemaakt voor Functionals.
Functionals richt zich op vakmanschap en elegante eenvoud, geen vluchtige trends. De missie van het bedrijf is het ontwerpen van meubels, verlichting en accessoires die behoeften beantwoorden, een lust voor het oog zijn en de tand des tijd weten te doorstaan. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Functionals Luftschiff.