Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Functionals Ossa

Functionals Ossa
Functionals Ossa
Functionals Ossa
Functionals Ossa
Functionals Ossa
Functionals Ossa
Functionals Ossa
Functionals Ossa
Functionals Ossa

Ontwerp: Geckeler Michels  Collectie: 2016 

Functionals Ossa modulaire kast

Iedereen kan meer opslagruimte gebruiken. De Ossa van Functionals biedt maximale flexibiliteit bij minimale inspanning. Elk element past op het andere. Zo bouwt u uw eigen modulaire kast. Geen gereedschap nodig. Stapel meerdere lagen tegen een muur of laat ze vrijstaand, zodat ze een scheidingswand vormen.

De naam Ossa

De Ossa is vernoemd naar een straat in Berlijn, de geboorteplaats van ontwerpers Geckeler en Michels.

Kenmerken Functionals Ossa modulaire kast

  • Gemaakt van slijtvast staal.
  • Robust en duurzaam
  • Eenvoudig te monteren.
  • Ontworpen door: Geckeler Michels.

Over Functionals

De Functionals collectie bestaat uit meubelen en goederen ontworpen door talentvolle ontwerpers. Alle producten worden exclusief gemaakt voor Functionals.
Functionals richt zich op vakmanschap en elegante eenvoud, geen vluchtige trends. De missie van het bedrijf is het ontwerpen van meubels, verlichting en accessoires die behoeften beantwoorden, een lust voor het oog zijn en de tand des tijd weten te doorstaan. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Functionals Ossa.