Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

H-Poot Bureaus

H-poot bureaus: kantoormeubelen en kantoortafels waarbij de poot de vorm van de letter H aanneemt. De Projectinrichter heeft een ruim assortiment bureautafels, waaronder O-poot bureaus, voor het inrichten van u kantoor of vergaderruimte. De H-poot bureaus zijn in hoogte verstel- en instelbaar zodat deze ingesteld kunnen worden op de lengte van de individuele gebruiker. Graag adviseren wij u bij het nemen van de juiste keuze. Bel 088-650 12 34, onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur.

Wij hebben een ruime collectie bureaus in verschillende maten van diverse materialen. Ook zijn er bureautafels met diverse poot constructies. Bureaubladen zijn te leveren van hout, fineer, melamine en volkern. De afbeeldingen hierboven zijn slechts ter indicatie. Wilt u meer informatie over H-poot bureaus, neem dan contact met ons op.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over H-poot bureaus.