Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

+Halle Couch bank

Halle Couch
Halle Couch
Halle Couch
Halle Couch
Halle Couch
Halle Couch
Halle Couch

Ontwerp: Morten Voss  Collectie: 2015 

+Halle Couch

Een veelzijdige, modulaire bank met oneindig veel mogelijkheden. Couch bestaat uit verschillende modules welke aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Zo heeft de gebruiker de mogelijkheid diverse combinaties te creëren. Bekijk hier onze ruime collectie banken.

+Halle Couch is past dankzij het klassieke ontwerp in vele omgevingen. Dankzij de losse onderdelen kan de bank eenvoudig worden verplaatst en worden gereinigd.

Het is eventueel mogelijk deze bank te combineren met een passende bijzettafel en poef. Hierdoor ontstaat de perfecte oplossing voor iedere ruimte waar comfort en functionaliteit van belang is.

Couch is verder verkrijgbaar met een zwart gepoedercoat stalen- of verchroomd onderstel. De bijzettafel is beschikbaar in gezeept eiken en zwart of wit laminaat.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Halle Couch.