Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

+Halle Low Nest Chair

Halle Low Nest Chair
Halle Low Nest Chair
Halle Low Nest Chair
Halle Low Nest Chair
Halle Low Nest Chair
Halle Low Nest Chair

Ontwerp: Form Us With Love  Collectie: 2016 

+Halle Low Nest Sofa

In 2016 heeft +Halle op de meubelbeurs in Stockholm de nieuwe serie Nest gelanceerd. De +Halle Nest is uitermate geschikt voor laag en hoog overleggen, vergaderen, eten, etc. De comfortabele stoelen en banken zijn in 2 hoogtematen te verkrijgen.

De +Halle Low Nest Chair is een zachte, uitnodigende en comfortabele gestoffeerde stoel en te gebruiken als loungestoel. De Low Nest Chair is het lagere zusje van de High Nest Chair en zijn prima te combineren.

Ontwerpersteam Form Us With Love

Form Us With Love is een multidisciplinair ontwerp- en interieurarchitectuurstudio uit Stockholm. Hun werk is bekroond met diverse prestigieuze prijzen, zoals de Red Dot en de jonge Zweedse design award. Verdere erkenning van het trio zijn succesvolle tentoonstellingen in musea zoals het MoMA en The National Gallery in Zweden.

Over +Halle

Voorheen Globe Zero 4, bestaat sinds 2008 en staat bekend om het Scandinavisch design met een hoge kwaliteit. Het Deense ontwerpersduo Busk + Hertzog ontwerpen diverse producten voor +Halle, zoals de Capri en de Harlequin. De naamswijziging van Globe Zero 4 naar +Halle, staat voor de visuele link tussen +Halle en zakelijke partners, zoals ontwerpers, distributeurs en fabrikanten.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Halle Low Nest Chair.