Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

+Halle Stella 2.0

Halle Stella 2
Halle Stella 2
Halle Stella 2
Halle Stella 2
Halle Stella 2
Halle Stella 2
Halle Stella 2

Ontwerp: Busk & Hertzog  Collectie: 2016 

+Halle Stella 2.0 fauteuil

De Stella 2.0 is ruime en comfortabele lounge stoel, ideaal voor zowel informele bijeenkomsten en ontspanning, zoals in een wachtruimte, lounge of entree. De uitdrukking is strak en licht, zonder afbreuk te doen aan de mate van comfort. De Stella 2.0 is het zusje van de Stella wiens onderstel in draaivoet is, terwijl de Stella 2.0 een vierpoot is.

Kenmerken +Halle Stella 2.0

De gebruikte materialen zijn: Hoge kwaliteit gegoten schuim, het frame is in zwart gepoedercoat staal en de fauteuil is beschikbaar in een waaier van stoffen en leersoorten.

Over +Halle

Voorheen Globe Zero 4, bestaat sinds 2008 en staat bekend om het Scandinavisch design met een hoge kwaliteit. Het Deense ontwerpersduo Busk + Hertzog ontwerpen diverse producten voor +Halle, zoals de Capri, de Harlequin en deze Stella 2.0 fauteuil. De naamswijziging van Globe Zero 4 naar +Halle, staat voor de visuele link tussen +Halle en zakelijke partners, zoals ontwerpers, distributeurs en fabrikanten.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Halle Stella 2.