Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Haworth Comforto 3965 bureaustoel

Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39
Haworth Comforto 39

Ontwerp: Paolo Favoretto   

Haworth Comforto 39 bureaustoel

Klik hier om meer inspiratie op te doen over Haworth kantoormeubelen.

Haworth Comforto 39 bureaustoel is standaard voorzien van een synchroonverstelling en in 4 posities vast te zetten tevens is hiervan de gewichtsafhankelijke tegendrukinstelling traploos instelbaar. Individuele instelling van de bureaustoel op persoonlijk lichaamsgewicht. Leverbaar met smalle / brede 3D armleggers in hoogte, diepte en breedte instelbaar. Tevens is de bureaustoel voorzien van rughoogte instelling door middel van een toets. Dit model voldoet aan de EN1335.

Bureaustoel Comforto 39 is een operationele bureaustoel met of zonder armleggers. De operationele bureaustoelen hebben standaard een synchronisatie, in 4 standen vast te zetten, individuele instelling op het persoonlijk gewicht van de gebruiker.
Standaard niet-instelbare T-armleggers. Alternatief leverbaar met 3D-armleggers, instelbaar in hoogte, diepte en breedte. De armleggers zijn uitgevoerd met een PC armkap. Zithoogte-instelling met comfortolift.
Individuele instelling van de lumbaal-ondersteuning door instelling van de rugleuningshoogte. De kunststof delen en het frame worden standaard in zwart geleverd. Als alternatief is het frame in staal met kunststof beschermkappen of in aluminium in zilvermetallic (conform RAL 9006) of chroom.
Comforto kantoorstoelen zijn standaard uitgevoerd voor gebruik op tapijt. Voor gebruik op harde ondergrond (b.v. parket of steen) adviseren wij speciale wielen of glijders.

Beter presteren

Bureaustoel Comforto 39 is een geslaagde symbiose van Italiaans design en uitgekookte techniek. Vandaag verwacht men van u topprestaties. Dat mag u ook vragen van uw bureaustoel. Comforto 39 ondersteunt u bij het werken aan uw bureau en helpt u bij het in topvorm houden van uw lichamelijke vitaliteit. Laat u zich overtuigen door de ergonomische kwaliteiten van Comforto 39.

Individueel

Bij Comforto 39 kunt u kiezen tussen verschillende versies: met gaasrug of gevoederde rugleuning; met in de hoogte, de diepte en de breedte verstelbare 3D- of vaste armleuningen. Via de hoogte van de rugleuning wordt de individuele lendenondersteuning gedefinieerd. Bovendien is er als optie een zitdiepteregeling beschikbaar.

Transparantie

Met de met gaas bespannen rugleuning biedt Comforto 39 een modern designalternatief. De gebruiker wordt luchtdoorlatend en comfortabel optimaal in de lenden ondersteund. De elegante vormgeving draagt door haar lichtheid bij tot de totaalindruk van uw bureau.

Welkom

Het programma wordt afgerond met bezoekers- en seminarstoelen. Ze zijn stabiel, comfortabel en stapelbaar. Beschikbaar met rug en zitting in kunststof of gestoffeerd. Het frame met vier poten is beschikbaar in zwart, zilvermetallic of chroom.

Ergonomisch, comfortabel

Het lichaamsvriendelijke synchroonmechanisme (in vier posities instelbaar) en de lendensteun vormen de basis voor een ergonomisch zitcomfort. De andere features van Comforto 39 bieden individuele instelmogelijkheden.

Maten Bureaustoel Comforto 39:

Uitgaande van Comforto 3965:
Totale breedte: 67cm
Totale diepte: 66cm
Totale hoogte: 94-112cm
Zitbreedte 48cm
Zitdiepte: 42-54cm
Zithoogte: 40-52cm
Rughoogte: 53-59cm
Metrage Fabric:75cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Haworth Comforto 39.

Wij adviseren u bij dit product:

De Projectinrichter TFT Arm
De Projectinrichter
TFT Arm