Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Haworth Avenue

Haworth Avenue
Haworth Avenue
Haworth Avenue
Haworth Avenue
Haworth Avenue
Haworth Avenue

Ontwerp: Claudio Bellini   

Haworth Avenue

Klik hier om meer inspiratie op te doen over Haworth kantoormeubelen.

Avenue, ontwikkelt door gerenommeerd ontwerper, Claudio Bellini, vertegenwoordigt een innovatieve oplossing voor de exclusieve en professionele comfortabele fauteuils. Een revolutie die uitgedrukt wordt in design, stijl en trend en gecreëerd om het belang te onderstrepen van een eigen plekje zowel in een actieve werkomgeving als in een team. Een elegant design, resultaat van slimme creativiteit en een spitsvondig gevoel voor smaak, tezamen met een nieuw en bijzonder comfort. Een uitermate functionele fauteuil, ergonomisch verantwoord en geschikt om te voldoen aan een ieders persoonlijke behoefte. Bovendien verrassend in staat om een relaxt gevoel over te brengen als in een thuisomgeving Avenue is verkrijgbaar in drie versies om haar grote flexibiliteit te bewijzen en in de verschillende gebruikersbehoeften te voorzien. Een professionele versie op wielen met hoogte-instelbare rug en zit en een synchroonmechanisme, of een versie met beweegbare rug (permanent contact). De wachtkamer/ vergaderstoel leverbaar op glijders of wielen completeert de serie. Een brede keuze uit de stoffencollectie maakt Avenue geschikt voor vele, naar persoonlijke wens vervaardigde, professionele omgevingen.

Maatvoering, uitgaande van de AVPO:

Totale breedte: 62cm
Totale diepte: 57cm
Totale hoogte: 89cm
Zitbreedte: 48cm
Zitdiepte: 45-52cm
Zithoogte: 39cm
Rughoogte: 46cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Haworth Avenue.