Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Haworth B_sit

Haworth B_sit
Haworth B_sit
Haworth B_sit
Haworth B_sit
Haworth B_sit
Haworth B_sit
Haworth B_sit

Ontwerp: Martin Ballendat   

Haworth B_sit

Vergader- en bezoekersstoel met armleuningen. Bekleed en compacte romp v.v. een bekleed en gegoten houten frame. Stalen slede onderstel, gemoffeld staal zwart. Ook leverbaar in zilver metallic, vergelijkbaar met RAL 9006 (s.v.p. bij uw bestelling aan te geven).
Tegen een meerprijs is het slede onderstel ook leverbaar in glanzend of matchroom.

De stoel op sledevoet, een van de meest invloedrijke ontwerpen uit de Bauhausperiode, krijgt met b_sit een nieuwe interpretatie. In plaats van de cirkelvormige buis kent deze stoel een rechthoekig profiel dat samen met de beklede zitting resulteert in een hoogwaardige eenheid van vorm en comfort. B_sit is een prestigieus en verfijnd meubel waarin esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. B_sit sluit aan bij haar omgeving en ondersteunt de gebruiker door het concentratievermogen te vergroten en ook in een veeleisende omgeving ontspanning en comfort te bieden. Het hoogwaardige vakmanschap en de gebruikte materialen versmelten in deze stoel tot een perfect geheel.

De ongebruikelijke lijnvoering weerspiegelt het functionele en ergonomische ontwerp van de stoel, die met name de onderrug veel steun biedt. Ook de armleuningen zorgen voor steun zonder de bewegingsvrijheid te beperken. De voet biedt verlichting voor de wervelkolom. Een volstrekt harmonieus, tijdloos en origineel ontwerp.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Haworth B_sit.