Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Haworth Comforto 55 bureaustoel

Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55
Haworth Comforto 55

 

Haworth Comforto 55

Klik hier om meer inspiratie op te doen over Haworth kantoormeubelen.

De Haworth Comforto 55 bureaustoel is een bureaustoel, werkplekstoel, draaistoel en beeldschermstoel welke zich de laatste jaren ronduit heeft bewezen. Kort vertaald een bureaustoel welke zeer ruim instelbaar is.

De beste plaatsen in de economyklasse

Aan de prijs mag het niet liggen, als het om ergonomisch correct zitten gaat. Comforto 55 is de oplossing, als u - ondanks kostendisciplines - geen afstand wilt doen van beproefde comforto kwaliteit. Comforto 55 heeft standaard een omvangrijk wellnesspakket aan boord. Minder voor gezond zitten doen kan niemand zich veroorloven. Comforto 55 is een complete productfamilie, die een lijst van opties beschikbaar heeft: een volbeklede serie, een bekleding/netbespanning combinatie, een voorgevormde houtvariant voor laboratoria, zowel als bezoekersstoel, sledestoelen of vierpootsstoelen.

Ergonomie is het doel

Door het beproefde synchroonmechaniek zorgt Comforto 55 voor beweging op kantoor, in samenspel met hoogteverstelbare of 3D-armleggers zit u bij elke bezigheid goed. Een hoofdsteun ontlast uw nekspieren en de optioneel verkrijgbare zitdiepte-instelling en zitneigverstelling laat niets te wensen over.

Tot in de puntjes op uw wensen ingesteld

Met de netbespanning/ bekledingscombinatie biedt Systeem 55 een optische en functionele variant van de hoogste gebruikswaarde. Een lumbaalverstelling corrigeert de rug. De serie is inclusief aanvullende comfort zitten, beide slede onderstellen en stapelbaar voor de ontmoeting- en vergaderruimtes.

Relax

Dynamisch zitten is de sleutel naar een gezonde werkomgeving. Of je nu achter de computer zit of in een lange bespreking, Comforto 55 houdt je in iedere positie fit, volgt je bewegingen en ondersteunt actief.

Toegevoegd comfort

De beklede serie, gebouwd met comfort in gedachten, is extra zacht en flexibele door middel van lumbaalondersteuning en ontspanning.

Dynamisch zitten

Met zijn synchroon-mechanische ondersteuning, ondersteunt Comforto 55 dynamisch zitten, verzekerd van een continue voorraad van voeding aan de wervelschijven en een ideale lumbaalondersteuning. De optionele 3D armleuningen alsmede tegendruk en hoogte instelling, allen gecombineerd om de gebruiker een maximum aan comfort, ontspanning en ondersteuning te geven.

Maten Bureaustoel Comforto 55

Uitgaande van 5585:
Totale breedte: 67cm
Totale diepte: 68cm
Totale hoogte: 98-117cm
Zitbreedte: 48cm
Zitdiepte: 42-57cm
Zithoogte:39-51cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Haworth Comforto 55.