Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Haworth Comforto 5965

Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59
Haworth Comforto 59

Ontwerp: Simon Desanta  Collectie: 2009 

Haworth Comforto 5965 bureaustoel

Klik hier om meer inspiratie op te doen over Haworth kantoormeubelen.

Een uitgebreide bureaustoelen serie binnen Haworth kantoormeubelen.
Comforto 5965 is leverbaar met netbespanning en leverbaar in meerdere kleuren. Optioneel kan er gekozen worden voor een gestoffeerde rugleuning en 4D armleggers. De zithoogte is te verstellen door middel van een gasveer. De bureaustoel heeft een automatische gewichtsinstelling. Dit houdt in dat de stoel zich automatisch aanpast aan het gewicht van de gebruiker wat een belangrijk punt is voor het nieuwe werken, omdat verschillende werknemers gebruikmaken van dezelfde beeldschermstoel.

Tot Comforto 59 stoelenserie behoort een kassastoel, vergaderstoel en een beeldschermstoel. Uniek van Haworth is de asymmetrische lumbale verstelling. Systeem 59 is vervaardigd uit gerecycleerd materiaal en is voor 95% recyclebaar. Daarnaast wordt de stoel geproduceerd in ISO 14001 gecertificeerde fabrieken.

Comforto 59 specificaties

Hoofdsteun en armleggers.
Zitting en hoofdsteun volledig bekleed.
Zithoogte verstelling.
Automatische gewichtsinstelling.

Armleggers:

Afhankelijk van het modelnummer.
- Standaard armleggers met PUR armopdek, niet verstelbaar.
- 4D armleggers, PUR armopdek, verstelbaar in hoogte, diepte, breedte en zijwaarts.

Rugframe:

Het rugframe, de armleggers en alle kunststof onderdelen zijn standaard leverbaar in zwart of smoke. Alle rugleuningen zijn v.v. een asymmetrische lumbaalverstelling in hoogte en in diepte.

Onderstel:

Het 5-teens onderstel is standaard leverbaar in staal v.v. kunststof teenkappen in zwart of zilver metallic (RAL 9006). Kunststof teenkappen in zwart of wit hoogglans of in chroom tegen een meerprijs, het aluminium onderstel is optioneel leverbaar in zwart of zilver metallic (RAL 9006), zwart of wit hoogglans of in chroom (s.v.p. bij de bestelling op te geven). De wielen t.b.v. het aluminium onderstel hebben standaard een diameter van 60 mm. De laterale delen bij de zitting en rugleuning zijn in dezelfde uitvoering als de individuele kleur van het onderstel.

Zitting:

De zitting is standaard bekleed met gestoffeerde opdek, tegen een meerprijs is een design contour opdek mogelijk in de collecties 22, 23 en 94 (s.v.p. bij de bestelling op te geven). De AIR-GO-PUR zitting is in beide varianten opdek en tegen een meerprijs leverbaar.

Netweave rugleuning:

De netweave rugleuning is standaard leverbaar in collectie 40 (8 kleuren). Tegen een meerprijs in collectie 41 - 3D netweave - leverbaar in zwart of wit.

Bezoekers- en vergaderstoel:

De bezoekers- en vergaderstoel is standaard v.v. glijders. Draaibaar, vaste rugleuning en zonder lumbaalverstelling. Het verdere materiaal is uitvoerbaar volgens de optie lijst afhankelijk van het individuele model.

Maten Bureaustoel Comforto 59

Uitgaande van 5975:
Totale breedte: 69cm
Totale diepte: 65cm
Totale hoogte: 97-109cm
Zitbreedte: 47cm
Zitdiepte: 40-58cm
Zithoogte: 40-52cm
Rughoogte: 54cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Haworth Comforto 59.

Wij adviseren u bij dit product:

De Projectinrichter TFT Arm
De Projectinrichter
TFT Arm