Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Haworth Hexagon A Poot

Haworth Hexagon A Poot
Haworth Hexagon A Poot
Haworth Hexagon A Poot
Haworth Hexagon A Poot
Haworth Hexagon A Poot

Ontwerp: Hartmann & Blume   

Haworth Hexagon A Poot

Klik hier om meer inspiratie op te doen over Haworth kantoormeubelen.

Hexagon een geometrische ideaalvorm: 6 hoeken, 6 even lange zijden, 6 maal 60° = 360°. Hexagon is echter meer dan een ideaalvorm. Het is een constructieprincipe, dat door natuur en mens gewaardeerd en uiterst efficiënt ingezet wordt. Of de organisatievorm bijenstaat, die de honingraatstructuur als tehuis dient, de moleculaire opbouw van de chemische familie van de hexoralen of de schroefmoer, die in samenwerking met de zeskantsleutel voor krachtoverdracht zorgt. Het gaat steeds weer om verbindingen. Zo is het ook bij Hexagon het kantoormeubelprogramma van dyes. Hexagon als knoopelement zorgt voor stabiele, aanpassingsgeschikte verbindingen en voor intelligente netwerken. Een solide constructieprincipe voor vele mogelijkheden.

Zijn naam dankt het programma aan een haast onzichtbaar maar beslissend detail: het 6-hoekige knoopelement. Aan dit element worden poten, traversen en bladdragers eenvoudig en uiterst stabiel verbonden. Daarmee is met een minimum aan kosten de hoogst mogelijke stabiliteit en torsiestijfheid bereikt. Hexagon is flexibel, tot aanpassingen in staat en verrassend gunstig in de prijsvorming.

Een hexagoon schept vele mogelijkheden. De intelligente platformstrategie van Hexagon maakt het mogelijk: of ronde poot, A-poot, spin- of C-poot met elektromotorische verstelling. Het doorgevoerde design bij Hexagon wordt door de heldere belijning bepaald: zonder uitbundige versiering met de blik op het essentiële.

De grootsheid van de werkplek weerspiegelt bij Hexagon zich door de ongestoorde beenvrijheid in het zwenkgebied. De uitvoering met HPL tafelblad zorgt hier voor de luchtigheid van een moderne werkambiance.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Haworth Hexagon A Poot.