Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Haworth Scon

Haworth Scon
Haworth Scon
Haworth Scon
Haworth Scon
Haworth Scon
Haworth Scon
Haworth Scon
Haworth Scon
Haworth Scon

Ontwerp: Lepper, Schmidt, Sommerlade   

Haworth S_Con

Klik hier om meer inspiratie op te doen over Haworth kantoormeubelen.

Haworth S_Con is een directiefauteuil met en zonder hoofdsteun heeft een synchroon techniek welke in 4 posities vast te zetten is. Zitting en rugleuning leverbaar met extra dikke stoffering. Hoogwaardige koud-zacht vormschuim. Standaard met synchroonverstelling welke in 4 standen vast te zetten, tevens standaard voorzien van een hoogte verstelling.

Onderstel:

Aluminium 5 teens onderstel. Armleggers en rugleuning zijn standaard mat zwart of zilvermetallic tegen meerprijs verchroomd of gepolijst aluminium. De sledestoel heeft een stalenbuis onderstel, armleggers en rugleuningbeugel uit gegoten aluminium, standaard in mat zwart of alumetallic tegen meerprijs verchroomd of gepolijst aluminium.
De S_Con heeft armleggers in beuken, zwart of leder.

Zithoogteverstelling d.m.v. lift met dieptevering. Het aluminium 5-teensonderstel, de armleggers en de rugleuningbeugel zijn standaard mat zwart of in zilvermetallic gepoedercoat. Tegen meerprijs is een uitvoering in aluminium of aluminium gepolijst leverbaar. (Gelieve bij de bestelling opgeven). De slede vergaderstoel heeft een stalenbuis onderstel, armleggers en rugleuningbeugel uit gegoten aluminium, standaard in mat zwart of zilvermetallic gepoedercoat. Tegen meerprijs is een uitvoering in aluminium of aluminium gepolijst leverbaar.
De armleggeropdek is standaard in beuken natuur. Tegen meerprijs is een uitvoering in beuken zwart gebeitst of leder gestoffeerd leverbaar.

Een elegant silhouet, een mix van materialen die in de hoogste graad worden vervaardigd, en een synchroon mechanisme ondersteunend aan elke beweging van de gebruiker in een fijn evenwicht tussen ontspanning en dynamiek. S_con is leverbaar als draaistoel met rug in 3 hoogtes verstelbaar, een conferentie- en bezoekersstoel met rug in 2 hoogtes verstelbaar, en een stapelbare versie.

Maten Haworth S_con bureaustoel

Uitgaande van Haworth 9011:
Totale breedte: 68cm:
Totale diepte: 68cm:
Totale hoogte: 103-114cm:
Zitdiepte: 49cm:
Zithoogte: 42-53cm

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Haworth Scon.

Wij adviseren u bij dit product:

De Projectinrichter TFT Arm
De Projectinrichter
TFT Arm