Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Hay Frame Table Extendable

Prijs Hay Frame Table Extendable vanaf € 1.179
Hay Frame Table Extendable
Hay Frame Table Extendable
Hay Frame Table Extendable
Hay Frame Table Extendable

Ontwerp: Depping & Jørgensen  Collectie: 2016 

Hay Frame Table Extendable

De Hay Frame Table Extendable is de grote broer van de Hay Frame Table. Ook deze tafel is ontworpen door Depping & Jørgensen en is een extra lange tafel, waardoor deze geschikt is voor in grote kantines of vergaderzalen.

Kenmerken Hay Frame Table Extendable

  • Gebruikte materialen: Mat gelakt eiken of essen
  • Afmetingen: L 200 x W 90 cm, L 250 x W 90 cm, bladen L 50 x W 90 cm
  • Leverbare kleuren: grijs linoleum, wit laminaat

Over Hay

Hay meubelen zijn echte designklassiekers gebaseerd op meubilair uit de jaren vijftig en zestig. Hay design streeft naar het maken van duurzaam en betaalbare designmeubelen. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol design label en al meerdere malen bekroond. Hay moedigt vooral jonge ontwerpers aan om hun talent te tonen waaronder, Hee Welling ontwerper van onder andere Hay About a Chair (AAC) serie. De AAC stoelen hebben een minimalistisch ontwerp, mooie afwerking en zijn leverbaar in diverse kleuren.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Hay Frame Table Extendable.

Wij adviseren u bij dit product:

Hay Frame Table
Hay
Frame Table