Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Herman Miller CBS Wishbone

Prijs Herman Miller CBS Wishbone vanaf € 205
Herman Miller CBS Wishbone
Herman Miller CBS Wishbone
Herman Miller CBS Wishbone
Herman Miller CBS Wishbone
Herman Miller CBS Wishbone

 

Herman Miller CBS Wishbone monitorarm

Colebrook Bosson Saunders, CBS, is onderdeel van Herman Miller en gespecialiseerd in kantooraccessoires, zoals monitorarmen.
Flatscreenarm Wishbone bestaat uit de Wishbone en de Wishbone Pluse. Deze laatste heeft een draagkracht van 24 kg, dit is voldoende voor schermen tot 97 cm. of 37 inch en is geschikt voor meervoudige schermen. De arm heeft het zelfde bereik, wend- en draaibaarheid als de standaard Wishbone, echter heeft de Wishbone Plus een hogere functionaliteit. De monitor is snel los te koppelen en heeft een optionele beveiligingsfunctionaliteit. De hoogte kan nauwkeurig worden ingesteld zodat gekoppelde monitoren op het zelfde niveau kunnen worden geplaatst. De positie van de monitor kan tevens eenvoudig worden veranderd van horizontaal naar verticaal. De Flatscreenarm Wishbone Plus beschikt over een systeem voor tweepunts kabelbeheer en is eenvoudig te installeren.

Bekijk hier het overzicht van onze monitorarmen collectie.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Herman Miller CBS Wishbone.