Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Hiller Delta 110 klaptafel

Hiller Delta
Hiller Delta
Hiller Delta
Hiller Delta
Hiller Delta
Hiller Delta
Hiller Delta

Ontwerp: Hans-Peter Meier  Collectie: 2015 

Hiller Delta 110 klaptafel

Deze zeer stabiele klaptafel is voorzien van een zeer stabiele T-poot. Het gepatenteerde klapsysteem zorgt voor een eenvoudig gebruik van het klaptafelonderstel. Bij het inklappen wordt de poot afgeremd door een demper, dit voorkomt veel herrie en vingers tussen het tafelblad en de poot.
De kunststof stapel elementen van de Hiller Delta klaptafels zijn met vilt beplakt zodat de tafelbladen bij het stapelen niet beschadigen.
De afmetingen variëren van 140x45cm tot 200x90cm, uw favoriete maat zit er altijd bij!
Ook zijn er verschillende standaard kleuren bladbedekking en als uw kleur daar niet bijzit, is deze altijd speciaal, op aanvraag, te maken.
Standaard zijn de poten verchroomd met een dikke laag chroom, waardoor de tafels tijdens het intensieve gebruik altijd als nieuw blijven.

Over Hiller

Hiller kantoormeubelen zijn traditioneel en modern. Vanaf 1936 levert Hiller innovatieve meubelen waarbij rekening wordt gehouden met stapelen en vouwen, om zo efficiënt met de ruimte om te gaan. Een ander bijkomend voordeel is door de stapelbare kantoormeubelen geld te besparen aan opslagruimtes.
Ze bieden betaalbare oplossingen elk interieur die voldoen aan wettelijke eisen en de DIN-norm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Hiller Delta.