Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Hoge Fauteuils

De Projectinrichter heeft een ruime collectie hoge fauteuils die steeds vaker toegepast worden als lounge werkplekken. In open kantoren waar akoestiek een belangrijk onderwerp is, worden hoge fauteuils en hoge banken veel gebruikt. Dit maakt besprekingen en intern overleg mogelijk zonder al te veel overlast voor overige medewerkers te veroorzaken.

Een lounge chair of relaxfauteuil zit buitengewoon comfortabel. Er zijn veel mogelijkheden; fauteuil hoge rug, draaivoet en/of wipfunctie, elektrische bediening etc. In onze showroom staan diverse hoge fauteuils, lounge stoelen en royale relaxfauteuils. De Door u gewenste bedrijfsuitstraling vertalen zij in de juiste kantoormeubelen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een goede vertaling van uw wensen, passend bij uw bedrijf.

Graag adviseren wij u vrijblijvend met een onafhankelijk advies. Banken en fauteuils kunt u uiteraard bekijken in onze showroom, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. De afbeeldingen hierboven zijn slechts ter indicatie van de mogelijkheden.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Hoge Fauteuils.