Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Humanscale Kabelgoot

Humanscale Kabelgoot
Humanscale Kabelgoot
Humanscale Kabelgoot
Humanscale Kabelgoot
Humanscale Kabelgoot

 

Humanscale Kabelgoot

Een universele kabelgoot met een slank, onopvallend ontwerp. Humanscale Kabelgoot is geschikt voor stekkerdozen, meerdere ballasten en een ruime aantal kabels. De gebogen hoeken aan de uiteinden van elk kanaal vergemakkelijken de routing en zorgen voor visuele toegang. Eenvoudige installatie met twee schroeven of dubbelzijdige tape. De tape kan 3,6 kg (8 lbs.) aan apparatuur ondersteunen voor een duur van 10 jaar of langer. De Humanscale Kabelgoot zorgt voor minder kabels en voorkomt bijbehorende gevaren. U kunt eenvoudig onder meubilair reinigen.

De Kabelgoot is leverbaar in de kleuren zilver en zwart. De gestructureerde oppervlak verbergt vingerafdrukken. Het brandvertragende additief vermindert brandgevaar. Het is gemaakt van 50% gerecycled materiaal en is 100% recyclebaar ABS. Er zit 10 jaar garantie op de Humanscale Kabelgoot.

Humanscale Kabelgoot afmetingen:

Diameter:
Klein: 66 mm voor kabels
Groot: 91 mm voor stekkerdozen, ballasten

Lengte:
Klein: 430 mm
Groot: 610 mm


Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Humanscale Kabelgoot.