Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Humanscale M/Connect

Humanscale M Connect
Humanscale M Connect
Humanscale M Connect
Humanscale M Connect
Humanscale M Connect
Humanscale M Connect
Humanscale M Connect
Humanscale M Connect
Humanscale M Connect
Humanscale M Connect

Collectie: 2016 

Humanscale M/Connect dual-video-docking station

De M/Connect USB 3.0, dual-video-docking station is een unieke innovatie die ergonomie en technologie combineert. Verkrijgbaar met de volgende producten van Humanscale: M2, M8 en de M / Flex monitor armen. De Humanscale M/Connect biedt gemakkelijke toegang tot de gebruiker en verbergt IT-poorten om kabels te elimineren. De M/Connect is een totale werkplekoplossing die de computerervaring verbetert.

De Humanscale M/Connect is leverbaar in 3 kleuren: Gepolijst aluminium, zilver met grijze bekleding en Zwart met zwarte bekleding.

Opgeruimd staat netjes

Het traditionele kantoor is aan het veranderen. Mensen komen en gaan en je wilt niet uren bezig zijn om wie-weet-hoeveel apparaten aan te sluiten. Het Humanscale Design Team heeft een praktische oplossing voor de stand-alone USB-dockingstation die kabelrommel veroorzaakt. De Humanscale M/Connect is, zoals alle Humanscale producten, ontworpen met de nadruk op doel, functie en ergonomie. Het resultaat is een unieke, alles-in- één monitor arm basis en USB 3.0, dual-video docking station ontworpen om werknemers te ondersteunen in een actieve, adaptieve werkruimte.

Over Humanscale

Humanscale kantooraccessoires biedt verschillende oplossingen voor een comfortabele werkplek, zoals monitorarmen en ergonomische werkplekken.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Humanscale M Connect.