Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Call akoestische wanden

In Zee Call
In Zee Call
In Zee Call
In Zee Call
In Zee Call
In Zee Call
In Zee Call
In Zee Call

 

In Zee Call

Akoestische wanden waarmee werkplekken makkelijk kunnen worden omgebouwd tot callcenter werkopstellingen.

Call is een akoestisch wandpaneel en kan door middel van zijpanelen worden uitgebreid tot vrijstaande werkopstellingen. Deze wanden kunnen op maat worden gemaakt zodat ze voor alle types meubilair geschikt zijn.

In Zee Call akoestische wanden worden met een open geweven akoestische stof afgewerkt. Deze kunnen worden uitgevoerd met een afbeelding, print een grafisch ontwerp of een kleur. Deze wanden kunnen tevens met diverse stoffen worden geleverd, zoals Kvadrat, Gabriel, de Ploeg en Camira.

De wanden zijn 50 mm dik en de kopse kanten zijn uitvoerbaar in geanodiseerd aluminium, wit, grijs of zwart. Deze zijn eventueel verkrijgbaar met een poedercoat in een kleur naar keuze.

Call wanden zijn gevuld met dikke akoestische wol dat zorgt voor het absorberen van geluid. Zo wordt het nagalmen van geluid voorkomen en de akoestisch binnen de ruimte verbetert. De vulling van deze wanden bestaat standaard uit polyester wol van gerecyclede petflessen en heeft een absorptie waarde van αw=0,95. Het is verder mogelijk om een andere vulling toe te passen, zoals schapenwol.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Call.