Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Chat akoestische wanden

In Zee Chat
In Zee Chat
In Zee Chat
In Zee Chat
In Zee Chat
In Zee Chat
In Zee Chat
In Zee Chat
In Zee Chat
In Zee Chat

 

In Zee Chat

Een akoestische ruimte voor de drukke werkomgeving. Chat kan op maat worden gemaakt en de afmetingen zijn aan te passen aan het meubilair zoals een bureau of vergaderstoel.

In Zee Chat is uitgevoerd met een akoestische vulling die het geluid dempt en zo rust creërt in iedere omgeving. Deze wanden zijn te leveren in diverse stoffen, kleuren en uitvoeringen. Zo is het mogelijk om een de binnenzijde met print uit te voeren.

Chat akoestische wanden zijn 50 mm dik en hebben aluminium kopse kanten gemaakt van geanodiseerd aluminium in de kleuren wit, grijs of zwart.

De akoestische vulling van In Zee Chat wordt standaard uitgevoerd met polyester wol gemaakt van gerecyclede petflessen met een absorptiewaarde van αw=0,95. Verder zijn deze wanden met andere soorten vulling leverbaar, zoals met schapenwol.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Chat.