Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Desk akoestisch bureauscherm

In Zee Desk
In Zee Desk
In Zee Desk
In Zee Desk
In Zee Desk
In Zee Desk

 

In Zee Desk

Een akoestisch bureauscherm die eenvoudig op het bureau kan worden geklemd, door middel van universele bureauklemmen.

Desk bureauscherm heeft een zeer goede geluiddemping waardoor het voor optimale privacy zorgt. Kabels blijven zo uit zicht en zorgt het voor een rustige omgeving. Het scherm kan aan een bureau worden vastgeklemd en het kan op poten worden geplaatst. Dit is zeer handig wanneer bureaus verschillende hoogtes hebben.

Deze bureauschermen zijn leverbaar in diverse stoffen en de rand van het scherm wordt standaard uitgevoerd in geanodiseerde aluminium in de kleuren wit, grijs of zwart. De kopse kant is tevens te verkrijgen in poedercoat in een kleur naar uw keuze.

Desk bureauschermen hebben een akoestische vulling, voorkomen zo het nagalmen van geluid en verbeteren de akoestiek in de omgeving. Deze vulling wordt standaard geleverd in polyester wol, gemaakt van gerecyclede petflessen met een absorptie waarde van αw=0,95.
In Zee Desk is eventueel ook met andere vullingen verkrijgbaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Desk.