Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Fuze akoestisch paneel

In Zee Fuze
In Zee Fuze
In Zee Fuze
In Zee Fuze
In Zee Fuze
In Zee Fuze
In Zee Fuze
In Zee Fuze

 

In Zee Fuze

Een akoestisch paneel geschikt voor het plafond. Fuze kan zwevend of strak onder het plafond worden gehangen. Het paneel wordt uitgevoerd met een dikte van 25 of 50 mm en kan eventueel op maat worden gemaakt.

Fuze akoestisch paneel is gemaakt van een aluminium kader met een akoestische wollen vulling waarvan de zijkanten zijn afgewerkt met een drukverdeler. Deze vulling is gemaakt van polyester wol, met een absorptie waarde van aw=0,95 en vergroot zo de akoestiek in een omgeving. Het is overigens ook mogelijk om de panelen te laten leveren met diverse soorten vulling, zoals schapenwol.

Een open geweven akoestische stof wordt gebruikt om de panelen af te werken. Fuze akoestisch paneel kan worden voorzien van print, kleur, een grafisch ontwerp of een afbeelding naar keuze. Ook is het leverbaar in de stoffen Kvadrat, Gabriel, De Ploeg en Camira.

In Zee Fuze wordt standaard uitgevoerd met een aluminium lijst in de kleuren, geanodiseerd, wit, grijs of zwart.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Fuze.