Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Patch akoestische wanden

In Zee Patch
In Zee Patch
In Zee Patch
In Zee Patch
In Zee Patch
In Zee Patch

 

In Zee Patch

Akoestische wanden geschikt voor stalen kasten of glazen wanden. Patch is een akoestisch wand die eenvoudig op een stalen kast of een glazen wand kan worden geplaatst om zo het geluid in de omgeving te reduceren.

De wanden zijn uitgevoerd met een aluminium randafwerking en kunnen verder op maat worden gemaakt. Door deze wanden op glas te plaatsen, zorgt Patch voor minder inkijk en meer privacy.

Patch akoestische wanden zijn leverbaar in diverse stoffen, kleuren en print. De akoestische glaspanelen hebben standaard een aluminium rand en zijn te verkrijgen in alle RAL-kleuren. Deze hebben een dikte van 15 of 25 mm en zijn eenvoudig schoon te maken.

Verder is het mogelijk om Patch enkel of dubbel uit te voeren. Bij een enkelvoudig uitvoering wordt de achterzijde van het glas afgewerkt met een folie.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Patch.