Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Splitt akoestische wanden

In Zee Splitt
In Zee Splitt
In Zee Splitt
In Zee Splitt
In Zee Splitt
In Zee Splitt
In Zee Splitt
In Zee Splitt
In Zee Splitt

 

In Zee Splitt

Een akoestische, vrijstaande wand die kan dienen als scheidingspaneel. Splitt is eenvoudig te verplaatsen en kan boven een kast worden gehangen of in open ruimtes worden geplaatst.

Door Splitt boven een kast te hangen dient de wand als een baffle en zorgt er vervolgens voor dat het geluidsniveau wordt verlaagd. Dit is vooral ideaal binnen open kantoren. Het is tevens erg makkelijk om een ruimte af te schermen en zo privacy te creëren in een drukke werkomgeving.

Splitt akoestische wanden zijn standaard afgewerkt met een open geweven akoestische stof. Deze stof is leverbaar met een kleur, een print of een afbeelding. Er zijn diverse stoffen mogelijk, zoals Kvadrat, Gabriel, de Ploeg en Camira.

De wanden zijn uitgevoerd met een aluminium rand met een dikte van 50 mm. Deze is verkrijgbaar in aluminium, wit, grijs of zwart. Het is tevens mogelijk om de rand te poedercoaten in een kleur naar uw keus.

Doordat de wanden aan beide zijden vlak zijn, hebben deze een zeer hoge akoestische waarde. Plaatst de wanden strategisch binnen een ruimte en verlaag zo de nagalmtijd. Splitt is gevuld met polyester wol met een absorptie waarde van αw=0,95. Verder is het mogelijk om schapenwol als vulling toe te passen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Splitt.