Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Swell akoestisch wandpaneel

In Zee Swell
In Zee Swell
In Zee Swell
In Zee Swell
In Zee Swell
In Zee Swell
In Zee Swell
In Zee Swell
In Zee Swell
In Zee Swell

 

In Zee Swell

Akoestisch wandpaneel op maat gemaakt met een afbeelding naar uw keus. Swell is standaard uitgevoerd met akoestische wol en deze wordt ook afgewerkt met een open geweven akoestische stof. Deze stof kan worden voorzien van een grafisch ontwerp, kleur, een print of een afbeelding. De wandpaneel is verder in diverse stoffen te verkrijgen waaronder Kvadrat, Gabriel, De Ploeg en Camira.

Swell wandpanelen worden geleverd met een lijst van 25 of 50 mm diep. De kopse kanten zijn te verkrijgen in geanodiseerd, wit, grijs of zwart. Het is mogelijk om deze te poedercoaten in een kleur naar uw keus.

De wandpanelen zijn uitermate geschikt om het nagalmen van geluid tegen te gaan, waardoor het geluidsniveau daalt en de akoestiek binnen een omgeving verbetert. Swell is gevuld met polyester wol gemaakt van gerecyclede petflessen met een absorptie waarde van aw=0,95. Verder is het mogelijk om schapenwol te gebruiken als vulling.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Swell.