Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

In Zee Tone akoestische wandbekleding

In Zee Tone
In Zee Tone
In Zee Tone
In Zee Tone
In Zee Tone
In Zee Tone
In Zee Tone

 

In Zee Tone

Akoestische wandbekleding om complete wanden mee af te werken, inclusief deuren. Wandcontactdozen, schakelaars en kozijnen worden uitgespaard.

Tone is voorzien van akoestische wol en dit zorgt voor een hoge geluidsreductie. De wandbekleding is standaard uitgevoerd in een trevira doek. Deze kan worden geleverd in kleur, met een grafisch ontwerp of in full colour print. Tevens is het mogelijk om diverse stoffen toe te passen, zoals Kvadrat, Gabriel, de Ploeg en Camira. Tone wordt dan uit meerdere banen opgebouwd wegens de maximum stofbreedte van 1400 tot 1700 mm.

De randen van de wanden zijn geanodiseerd en kunnen optioneel in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Deze randen zijn 15 of 25 mm diep.

Tone akoestische wandbekleding heeft een 20 mm vulling van dik wol en deze heeft een akoestische waarde van 0.65. Het is verder mogelijk om andere soorten wol toe te passen, zoals schapenwol.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over In Zee Tone.