Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Inno Box en Box Wood fauteuils en banken

Inno Box
Inno Box
Inno Box
Inno Box
Inno Box
Inno Box
Inno Box
Inno Box
Inno Box
Inno Box
Inno Box

Ontwerp: Harri Korhonen  Collectie: 2015 

Inno Box en Box Wood fauteuils en banken

Ontwerper Harri Korthonen heeft de Box en Box Wood ontwerpen. Deze fauteuils en banken hebben een strak design.

Inno Box

De Inno Box is een aansluitbare bank die uit afzonderlijke elementen bestaat en samengevoegd kan worden met een poot of armleuningen. Zo kan het gebruikt worden als enkel een fauteuil, 1-persoonsbank of 2-persoonsbank. Door de elementen te koppelen zijn banken voor meer dan 2 personen ook mogelijk. De vorm is tijdloos en logisch waardoor de Inno Box geschikt zijn voor lobby’s in hotels, kantoren, wachtkamers en andere openbare ruimtes. Op de foto’s 1 tot en met 4 is de Inno Box te zien.

Afmetingen van de Inno Box:
A1 = 200 + 740 + 200 mm,
A2 = 200 + 1340 + 200 mm
De totale hoogte is: 780 mm
De zithoogte is: 430 mm
De diepte is: 830 mm
De hoogte van de armleuningen is: 640 mm.

Inno Box Wood

De Inno Box Wood heeft houten poten en een zachte uitstraling. Dit is een nieuwe versie van het modulaire Box bank systeem. De sofa’s en de banken zijn er in verschillende maten en worden gepresenteerd als onderdeel van de Cozy Office concept voor vriendelijke omgevingen. Op de foto’s 5 tot en met 10 is de Inno Box Wood te zien.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Inno Box.