Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Inno In Lect klaptafel

Inno In Lect
Inno In Lect
Inno In Lect
Inno In Lect
Inno In Lect
Inno In Lect

Ontwerp: Jouni Leino  Collectie: 2008 

De In Lect klaptafel van Inno

De Inno In Lect klaptafel is een flexibele vergadertafel en is geschikt voor vergaderzalen of conferentiezalen.

De Inno In Lect verrijdbare klaptafel is een perfecte partner voor uw mobiele vergadersessies. De In Lect is standaard leverbaar met wielen om de tafel gemakkelijk te verplaatsen. De wielen zijn vergrendelbaar en de tafels zijn aan elkaar te sluiten om zo een rij te vormen.
Doordat de Inno In Lect inklapbaar is, kun je deze zeer gemakkelijk opslaan wanneer deze even niet gebruikt worden. Zo nemen ze weinig plaats in gebruik. De In Lect tafel heeft een kabelgoot waar u de elektrische kabels en snoeren weg kunt werken.

Model A heeft een open kabelgoot, voorzien van houten flappen die met een scharnier zijn verbonden en model B heeft een uitsparing waarbij het kabelmanagement, voorzien van stroom, geïntegreerd is in het tafelblad. Het verschil is duidelijk te zien in foto 4.

Afmetingen van de Inno In Lect klaptafel

De klaptafel is leverbaar in de volgende drie maten:
140 x 70 cm,
160 x 80 cm en
180 x 90 xm.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Inno In Lect.