Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Inno Lab Chair

Inno Lab Chair
Inno Lab Chair
Inno Lab Chair
Inno Lab Chair
Inno Lab Chair
Inno Lab Chair
Inno Lab Chair
Inno Lab Chair

Ontwerp: Harri Korhonen  Collectie: 2012 

Inno Lab Chair

Het massieve eiken houten onderstel van de Inno Lab Chair, maakt dat de stoel oneindig verticaal stapelbaar is. Handig om de stoelen even op te bergen wanneer deze niet in gebruik zijn. Dat scheelt ook nog eens ruimte. De volledig gestoffeerde zitschaal is voorzien van een stiksel. De metalen schoren onder de zitting zijn leverbaar in de volgende kleuren: aluminium, zwart, metallic zwart, metallic grijs, wit en verchroomd.

De Inno Lab Chair kan als vergaderstoel of stoel in de kantine of andere horecagelegenheid gebruikt worden.

Afmetingen van de Inno Lab Chair

De breedte is: 540 mm
De hoogte is: 850 mm
De zithoogte is: 450 mm
De hoogte van de armleuningen is: 640 mm
De diepte is: 600 mm

Ontwerper Harri Korhonen

De Inno Lab Chair is ontworpen door Harri Korhonen uit Zweden. Hij heeft voor Inno meerdere kantoormeubelen ontworpen, zoals de Inno CD Lobby Plus (banksysteem voor in wachtruimtes), de Inno CD Terrace (kantinetafel of bijzettafel voor binnen en buiten), de Inno CD Lobby (fauteuil) en de Inno Select (fauteuil, bureaustoel, vergaderstoel of zaalstoel).

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Inno Lab Chair.