Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Inno Select

Inno Select
Inno Select
Inno Select
Inno Select
Inno Select
Inno Select
Inno Select
Inno Select
Inno Select
Inno Select
Inno Select

Ontwerp: Harri Korhonen  Collectie: 2006 

De Select van Inno

De Inno Select is een veelzijdige fauteuil die geschikt is als stijlvolle vergaderstoel, bureaustoel, eetstoel of als koppelbare zaalstoel. Hij past daarom prima als kantoormeubilair in uw entree, conferentie- of vergaderzalen en in het bedrijfsrestaurant. De fauteuil is verkrijgbaar met of zonder armleuningen.

Verschillende uitvoeringen

Voor elk wat wils! Met de Inno Select kun je elke kant op. De Inno Select stoel is beschikbaar in verschillende uitvoeren. Zowel in de onderstellen als de zitting zijn variaties mogelijk, zoals:
- een buispaal met vierkante voetplaat en volledig gestoffeerde zitschaal zonder armleuningen (de Select Medium),
- een bureaustoel met sterpoot, voorzien van wielen en deels of volledig gestoffeerde armleuningen (de Select Meeting),
- een stapelbare sledestoel zonder armleuningen en met of zonder plastic glijders (de Select Medium Rod) of
- zaalstoelen (de Select Beam) met of zonder armleuningen voor in conferentiezalen. Deze stoelen zijn vast te maken aan de vloer.

Ontwerper Harri Korhonen

De Inno Select stoelen zijn ontworpen door de Zweedse Harri Korhonen. Hij heeft voor Inno meerdere kantoormeubelen ontworpen, zoals de Inno CD Terrace (statafel), de Inno CD Lobby (fauteuil) en de Inno CD Lobby Plus (banksysteem).

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Inno Select.