Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Aline kruk en tafel

Johanson Aline
Johanson Aline
Johanson Aline
Johanson Aline
Johanson Aline
Johanson Aline
Johanson Aline
Johanson Aline
Johanson Aline

Ontwerp: Ineke Hans  Collectie: 2016 

Johanson Aline

Deze stoel | kruk is in februari 2015 tijdens de Stockholm Furniture Fair geïntroduceerd.

Tijdens de Stockholm Furniture Fair in 2016 is de Aline collectie uitgebreid met de Aline tafel, die als poot hetzelfde is als het onderstel van de kruk.

Aan de Johanson Aline kruk zijn tafels op diverse hoogtes en draaibare poefjes in 2 maten toegevoegd. De zithoogte van de Aline kruk is nu 65 of 80 cm (voorheen alleen 75 cm).

Over de ontwerpster: Ineke Hans

De Johanson Aline is ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Ineke Hans. Ze ontwerpt haar eigen collecties die ze internationaal presenteert. De uitgangspunten van Hans zijn functionaliteit en gebruik, ze is praktisch ingesteld en vindt dat een ontwerp functioneel moet zijn en dat de vormgeving het gevolg moet zijn van de functie Ze heeft ontwerpen gemaakt voor onder andere Arco, Cappellini, Lensvelt en nu ook voor Johanson.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Aline.