Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson B-bitz

Johanson B bitz
Johanson B bitz
Johanson B bitz
Johanson B bitz
Johanson B bitz
Johanson B bitz

Ontwerp: Pinc  Collectie: 2004 

Johanson B-bitz

De Johanson B-bitz is een modulair zitsysteem dat onbeperkte mogelijkheden biedt met meer dan 25 elementen voor een fantastische flexibiliteit. De B-bitz is leverbaar in verschillende vormen en kan worden gecombineerd met bijvoorbeeld de poefjes Bill en Bob.

Wat een aantal jaren geleden begonnen is met eenvoudige poefjes zoals de Bob en Bill, is nu uitgegroeid in de Johanson B-bitz tot een volwassen serie zitelementen voor toepassing in de meest uiteenlopende ruimten. Vele combinatie mogelijkheden bieden de perfecte oplossing voor elke wachtruimte of entree.

Eigenschappen Johanson B-bitz

De banken zijn te bekleden in 160 verschillende stoffen.
Voor de ultieme afwerking is er een keuze uit 5 verschillende poten.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson B bitz.

Wij adviseren u bij dit product:

Johanson Bill
Johanson
Bill
Johanson Bob
Johanson
Bob