Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Beehive

Johanson Beehive
Johanson Beehive
Johanson Beehive
Johanson Beehive
Johanson Beehive
Johanson Beehive
Johanson Beehive

Ontwerp: Johan Lindstén   

Johanson Beehive

Geïnspireerd door de natuur, Beehive is Engels voor bijenkorf en de bij bouwt zijn bijenkorf met dit patroon louter vanwege haar sterke structuur en vereist een minimum aan materialen. Nu is deze vorm van was gebruikt om deze geluiddemper voor op de muur te creëren.
De Johanson Beehive is een geluiddemper dat geluid vermindert, zoals lawaai en stemmen. Hij is eenvoudig te monteren op de muur.

Eigenschappen Johanson Beehive

De Beehive akoestische wandpanelen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals zwart / donker grijs / lichtgrijs en gebroken wit en zijn gemaakt van ecologische producten; 70 % gerecyclede pet flessen en 30% vilt. Optioneel zijn de akoestische panelen te bekleden met Europost. Hierbij is een keuze uit 48 kleuren.
Afmetingen van de Johanson Beehive panelen:

  • Totale hoogte 55 cm
  • Totale breedte 47,5 cm
  • Totale diepte 7,5 cm
  • Oppervlakte 0,26 m2

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse merken, waaronder Johanson diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Beehive.

Wij adviseren u bij dit product:

Johanson Beehive Rectangular
Johanson
Beehive Rectangular