Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Cropfield

Johanson Cropfield
Johanson Cropfield
Johanson Cropfield
Johanson Cropfield
Johanson Cropfield

Ontwerp: Johan Lindstén   

Johanson Cropfield akoestische wandpanelen

Vanuit de lucht zie je velden, weiden en bossen uitgespreid over het zuiden van Zweden als een grote lappendeken. Dit uitzicht heeft ontwerper Johan Lindstén gebruikt om vast te laten leggen in een akoestische wandpaneel met de naam Cropfield.
De Johanson Cropfield is een geluiddemper dat geluid vermindert, zoals lawaai en stemmen. Hij is eenvoudig te monteren op de muur.

Eigenschappen Johanson Cropfield

De Cropfield akoestische wandpanelen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals zwart / donker grijs / lichtgrijs en gebroken wit en zijn gemaakt van ecologische producten; 70 % gerecyclede pet flessen en 30% vilt. Optioneel zijn de akoestische panelen te bekleden met Europost. Hierbij is een keuze uit 48 kleuren.
Afmetingen van de Johanson Cropfield panelen:

  • Totale hoogte 60 cm
  • Totale breedte 60 cm
  • Totale diepte 5,5 cm
  • Oppervlakte 0,36 m2

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse merken, waaronder Johanson diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Cropfield.