Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Frequency Wall

Johanson Frequency Wall
Johanson Frequency Wall
Johanson Frequency Wall
Johanson Frequency Wall
Johanson Frequency Wall
Johanson Frequency Wall
Johanson Frequency Wall
Johanson Frequency Wall
Johanson Frequency Wall

 

Johanson Frequency Wall akoestische wandpanelen

Flexibele werkplekken en de openheid van kantoren hebben nu grote eisen van de geluidsomgeving. We worden gemakkelijk gerstoord door stemmen en achtergrondgeluiden. Ze leiden ons af en daardoor verliezen we de concentratie. Dit kan tot een verhoging van stress leiden en maken ons moe.
Johanson komt met diverse akoestische wandpanelen, waaronder deze Frequency Wall om het geluid op te nemen / te absorberen om het werken in een open office dragelijker te maken.
De Johanson Frequecy Wall is een geluiddemper dat geluid vermindert, zoals lawaai en stemmen. Hij is eenvoudig te monteren op de muur.

Eigenschappen Johanson Frequency Wall

De Frequency Wall akoestische wandpanelen zijn gemaakt van speciaal absorberend schuim dat te bekleden is met meer dan 160 stoffen. Optioneel zijn de akoestische panelen te bekleden met Europost. Hierbij is een keuze uit 48 kleuren.
Afmetingen van de Johanson Frequency Wall panelen:

  • Totale hoogte 40/80 cm
  • Totale breedte 40/80 cm
  • Totale diepte 4/8/12 cm

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Frequency Wall.

Wij adviseren u bij dit product:

Johanson Rib
Johanson
Rib