Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Jackie

Johanson Jackie
Johanson Jackie
Johanson Jackie
Johanson Jackie
Johanson Jackie
Johanson Jackie
Johanson Jackie
Johanson Jackie

Ontwerp: Mattias Ljunggren   

Johanson Jackie barkruk

De Jackie van Johanson is een barkruk | barstoel met twee verschillende onderstellen; met 4 poten of op één poot.
De Jackie wordt gekenmerkt door het maximale zitcomfort met een duidelijke grafisch silhouet. Met schone, rechte lijnen is Jackie is de meest gestroomlijnde lid van de familie Kennedy. Perfect voor in bars en overige horecagelegenheden.

Eigenschappen Johanson Jackie barkrukken

Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de barkruk | barstoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen. Nieuw: nu ook leverbaar in 20 metallic kleuren en 10 met structuurlak.
De barkruk is te verstellen in diverse zithoogtes: 65, 75, 80 en 82 cm.

Over de ontwerper Mattias Ljunggren

De ontwerpen van Mattias Ljunggren worden gekenmerkt door zijn gestroomlijnde ontwerp. Hij werkt al voor Johanson sinds 1997. De Jackie barkruk en de Kennedy stoel zijn meubels die Mattias heeft ontworpen voor Johanson.
Hij werd geboren op het eiland Gotland in 1956 en is een gekwalificeerde architect. Hij heeft al diverse exposities in galeries en musea op zijn naam staan en Mattias heeft twee keer de Golden Chair award van de Zweedse vereniging van architecten gewonnen.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Jackie.

Wij adviseren u bij dit product:

Johanson Kennedy
Johanson
Kennedy