Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Kennedy

Johanson Kennedy
Johanson Kennedy
Johanson Kennedy
Johanson Kennedy
Johanson Kennedy
Johanson Kennedy
Johanson Kennedy
Johanson Kennedy
Johanson Kennedy
Johanson Kennedy

Ontwerp: Mattias Ljunggren   

Johanson Kennedy vergaderstoelen

De Kennedy van Johanson is een vergaderstoel met drie verschillende onderstellen; als 4-poot op één poot of met een kruisvoet.

Eigenschappen Johanson Kennedy vergaderstoel

Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.
De vergaderfauteuil heeft de volgende afmetingen:

  • Stoelhoogte 46 cm
  • Totale hoogte 77 cm
  • Breedte 53 cm
  • Diepte 60 cm

Over de ontwerper Mattias Ljunggren

De ontwerpen van Mattias Ljunggren worden gekenmerkt door zijn gestroomlijnde ontwerp. Hij werkt al voor Johanson sinds 1997. De Jackie barkruk en de Kennedy stoel zijn meubels die Mattias heeft ontworpen voor Johanson.
Hij werd geboren op het eiland Gotland in 1956 en is een gekwalificeerde architect. Hij heeft al diverse exposities in galeries en musea op zijn naam staan en Mattias heeft twee keer de Golden Chair award van de Zweedse vereniging van architecten gewonnen.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Kennedy.

Wij adviseren u bij dit product:

Johanson Jackie
Johanson
Jackie