Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Largo

Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo
Johanson Largo

 

Johanson Largo vergaderstoelen

De Largo van Johanson is een vergaderstoel met verschillende onderstellen, zoals een sledestoel, 4 pootstoel en kruisstoel en is ontworpen door de oprichter en naamgever van Johanson, Börje Johanson, samen met Robert Tillberg.
De zachte lijnen en een hoog zitcomfort zijn de kenmerken van de Largo.

Eigenschappen Johanson Largo stoelen

Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.

Over de ontwerpers Börje Johanson en Robert Tillberg

Börje Johanson naaide zijn eigen kussens en zo ontstond in 1953 het bedrijf Johanson. Ondertussen bleef Börje ontwerpen maken, waaronder deze Largo stoelen.
Robert Tillberg is de eigenaar van Tillberg Design en ontwerpt wereldwijd met name op het gebied van interieurs voor grote cruiseschepen maar ook voor kantoren.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Largo.