Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson P77

Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77
Johanson P77

Ontwerp: Jonas Lindvall   

Johanson P77 stoel

Johanson P77 is een unieke stoel met royale proporties en uitstekend comfort dat op het zelfde ogenblik ook licht, sterk en stapelbaar is. De poten zijn van aluminium en het zitgedeelte is gemaakt van kunststof. De Johanson P77 is volledig recyclebaar en heeft hierdoor ook verschillende ecologische awards ontvangen, zoals de Green Swan Award.
De aluminium poten zijn verkrijgbaar in meer dan 200 RAL kleuren, verchroomd en aluminium naturel geadoniseerd.

Ook voor buiten

De Johanson P77 is dankzij het gebruikte materiaal ook geschikt voor buiten.

Kleuren en afmetingen Johanson P77

De zitting is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, blauw, lime, oranje, rood, bruin en lichtgrijs.
De hoogte is 79 cm.
De breedte is 59 cm
De diepte is 54 cm
De zithoogte is 45 cm

Ontwerper Jonas Lindvall

Hij werd opgeleid als een interieurarchitect in Zweden en studeerde meubeldesign zowel aan het Royal College of Art in Londen en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Kopenhagen. Als ontwerper is het portfolio van Lindvall is divers, variërend van meubels en verlichting, keukens en badkamers.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson P77.