Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Pilot Low

Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low
Johanson Pilot Low

Ontwerp: Alexander Lervik   

Johanson Pilot Low

De ambitie van de ontwerper Alexander Lervik was om een lichte stoel met uitstekend zitcomfort te creëren. Met de Johanson Pilot Low, het kleinere en lagere broertje van de Pilot High heeft hij een vergaderstoel ontworpen met of zonder armleggers.

Eigenschappen Johanson Pilot Low

Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.
De Johanson Pilot Low is leverbaar met of zonder armleuningen en optioneel leverbaar met wielen, gasveer en kantelmechanisme.
De vergaderfauteuils hebben de volgende afmetingen:

  • Zithoogte 46 cm
  • Totale hoogte 85 cm
  • Breedte 62 cm
  • Diepte 60 cm

Over de ontwerper Alexander Lervik

Alexander Lervik is één van de meest bekende ontwerpers uit Zweden en hij ontwerpt voor verschillende merken waaronder Moroso, Zero, Designhuis Stockholm en Johanson.
Hoewel zijn belangrijkste focus op verlichting, meubilair en product design ligt, creëert hij ook concepten voor hotels en restaurants en werkt hij samen met modemerken. Door de jaren heen heeft Lervik een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, Best of the Best op 100% design en de prestigieuze award Ontwerp S.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Pilot Low.

Wij adviseren u bij dit product:

Johanson Pilot High
Johanson
Pilot High