Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Race

Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race
Johanson Race

Ontwerp: Cory Grosser  Collectie: 2016 

Johanson Race

De Race van Johanson is een serie zitmeubelen met hoge en lage rug en bijpassende tafel. Leverbaar als een enkele fauteuil tot 3-zitsbank. De vormen nodigen u uit om plaats te nemen en met het scherm dat achter de bank of fauteuil geplaatst kan worden geeft dit de mogelijkheid om ongestoord te zitten.

Het bijzettafeltje maakt de collectie compleet. De Johanson Race past ideaal in een wachtkamer of andere openbare ruimtes.

Kenmerken Johanson Race

  • Serie zitmeubelen: van fauteuil tot aan een bank voor 3 personen.
  • Af te schermen met hoge rug
  • Passende bijzettafel
  • Ontworpen door: Cory Grosser.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Race.