Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Rib

Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib
Johanson Rib

Ontwerp: Alexander Lervik   

Johanson Rib stoelen

Het assortiment van de Rib bestaat uit een barkruk en stapelbare stoelen met een sterk, grafisch ontwerp. Hun unieke blik wordt afgeleid van de golfvorm en de materiaalkeuze; vilt. Hierdoor hebben ze een akoestische waarde en absorberen ze geluid.
Johanson Rib draagt het Nordic Ecolabel vanwege het gebruikte materiaal, vilt uit gerecyclede plastic PET-flessen.
De stoelen zijn geschikt voor in de kantine of (bedrijfs)restaurant. De barkrukken zijn leverbaar in 2 zithoogtes: 65 of 80 cm.

Gerecyclede PET-flessen

Het geperste vilt is vervaardigd van gerecyclede plastic PET-flessen en is leverbaar in de volgende kleuren: zwart / licht grijs / donker grijs.

Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren.
Optioneel is een stapelwagen om zo de gestapelde Rib stoelen te verplaatsen leverbaar.

Over de ontwerper Alexander Lervik

Alexander Lervik is één van de meest bekende ontwerpers uit Zweden en hij ontwerpt voor verschillende merken waaronder Moroso, Zero, Designhuis Stockholm en Johanson.
Hoewel zijn belangrijkste focus op verlichting, meubilair en product design ligt, creëert hij ook concepten voor hotels en restaurants en werkt hij samen met modemerken. Door de jaren heen heeft Lervik een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, Best of the Best op 100% design en de prestigieuze award Ontwerp S.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Rib.