Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Rob

Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob
Johanson Rob

Ontwerp: Böttcher Henssler Kayser  Collectie: 2016 

Johanson Rob stapelbare stoel

Johanson Rob is een stapelbare stoel met een slede-onderstel. De stoel is ontworpen door Böttcher Henssler Kayser en is geschikt voor in gebruik van kantines, vergaderzalen of andere openbare ruimtes.

Kenmerken Johanson Rob stapelbare stoel

  • Stapelbare sledestoel.
  • Ontworpen door: Böttcher Henssler Kayser.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Rob.