Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Johanson Shima

Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima
Johanson Shima

Ontwerp: Böttcher Henssler Kayser  Collectie: 2016 

Johanson Shima

Deze poef met bijzettafel is in februari 2015 tijdens de Stockholm Furniture Fair geïntroduceerd.

De Johanson Shima is erg ruim inzetbaar in diverse ruimtes en op verschillende locaties, zoals in de lobby (hotellobby), op kantoor, in retail en in hotelkamers en voor meerdere functies, van wachten, even een kort overleg of kort werken tot wat eten of drinken.

Er is nu ook een Shima poef van 110 cm in diameter.

Nieuw: Shima Garden

De nieuwe Shima Garden is een bak in verschillende maten voor bloemen of planten Deze nieuwe toevoeging aan de Shima serie opent nog meer mogelijkheden om creatief uw kantoor in te richten met groen.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Johanson Shima.